a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

FAQ 0.91 beta

superzen 2010.08.12. 14:00

 FAQ 0.91 beta

 

1. Kérdés: Mi ez a legjobbhely.blog.hu?

Válasz: Egy netes blog, ami nem személyes használatra, hanem közösségépítő célzattal jött létre Hajdúnánáson, 2010. májusában. A célunk az, hogy igényes szórakozási és kulturális lehetőségeket biztosítsunk a helyi fiatalok számára.

2. Kérdés: Szeretném a véleményemet eljuttatni hozzátok, de nem tudom, hogy hogyan. Mit tegyek?

Válasz: Véleményt fűzni komment formájában tudsz, amely a bejegyzések alatti "Szólj hozzá!" feliratra kattintva máris elérhetővé válik. A kommenteléshez azonban szükséged van egy inda-passra, amire az indapass weboldalán tehetsz szert. Ezen kívül az oldal facebookját is használhatod, ahova mindig kikerülnek a felkerülő tartalmak - azonban jobban örülnénk, ha a blog felületén zajlana a kommunikáció jelentős része. A harmadik lehetőség az, ha e-mailt írsz nekünk a legjobbhely@gmail.com címre.

3. Kérdés: szeretnék folyamatos értesítést kapni a blogon történő eseményekről. Ez hogyan lehetséges?

Válasz: Ha van indapassod, akkor tudod követni a blogot, csak be kell jelentkezned. Ezen kívül, ha a facebookos oldalunkat like-olod (tetszik), akkor a közös üzenőfalra folyamatosan érkezni fognak híreink.

4. Kérdés: Hol találom a partyfotókat?

Válasz: A jobboldali menüsoron található Picasa feliratú gomb alatt lapul a blog hivatalos partyfotó-gyűjteménye, albumokba rendezve. Ezen kívül minden party után írunk bejegyzést arról, hogy hogyan is sikerült a buli. Ezekben a posztokban szintén találtok linket a képekhez.

 
 

Címkék: faq help gyik gyakran feltett kérdések

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr832216977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása