a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Jöttök fel? Agrock Feszt lesz!

csanda garbó 2010.08.04. 13:27

2010 Magyarországa egy olyan hely, ahol már Görbeháza is rockfesztivált csinál. Igazából már a másodikat, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy egy mai fiatalnak nem kell messzire mennie, ha gitárokat, sörösbódékat és alkalmi partnereket akar egy helyen találni. A nyár utolsó szombatán Agrock fesztivál lesz a volt TSZ telepen. INGYEN!

Nézzük csak, kik jönnek!

 

ALCOHOLICA (Metallica Tribute): Nem kell milliókat költeni rájuk, egy kisfesztiválon erre buliznak a legtöbben, a zenészeknek nem kell kockáztatnia, tudja, mit vállal, tudja a pózokat, a Nothing Else Matters elejét még csak le se kell fogni. Úgy látszik, hogy tribute együttesnek lenni a világ legkönnyebb dolga, mégis, még náluk is fennáll a jó művész dilemmája, hogy lopni vagy másolni. Az Alkoholica vajon mit fog csinálni?

NEMO (Nightwish Tribute): Dettó. Mondjuk őket idén már sokszor láttuk. A cuki amatőrbáj minden elvárást csillapít!

AMUNDSEN: Tegye fel a kezét, akinek herótja van már az amatőr alteregyüttesektől! Akkor mindenkinek mondom: az Amundsen nem alter! Inkább dallamos és dögös, vagyis beat és garage rock.

ÁLOMKOR: Kevésébé közhelyes magyar metal. Ritka az ilyen, tessék megnézni!

BEARFOOD: Vidéki rockerek! Ugye, mennyivel menőbb a stoner az Ossiannál!

FROGSHOW: Lightos, fülbemászó, dallamos nu-metal. Ilyen is kell!

HELL BELL: "...a Hard Rock és a Pantera által fémjelzett metal vonal egy furcsa egyvelegét fogják képviselni." Egyszer hallottam nagybátyám kocsijában a Smoke on the water-t a Six Feet Under előadásában. Fasza volt!

KOPOR-SHOW: A romániai Sepsiszentgyörgyről jönnek.

MTZ: "...sajátságos hangszereléssel, akusztikus gitárkísérettel fognak például Red Hot Chili Peppers, Jimi Hendrix, Guns n' Roses, Deák Bill B.B. stb. feldolgozásokat játszani." Unpluggedolás is lesz, az mindig jó!

Külön pirospont a szocifeeling miatt. A fellépőket és a várható showt elnézve az Agrock Feszt az idei nyár legkorrektebb, legszimpatikusabb környékbeli szervezése. Világ proletárjai, egyesüljetek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: rock koncert jöttök fel? görbeháza

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr252198160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása