a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Szavazás - kultúr-irány a korábbi szavazatok alapján.

superzen 2010.08.12. 18:00

 A szavazás eredményei újabb kérdéseket vetnek fel - ez mindig így van a nagyvilágban is, de valahogy ott nem teszik fel a további kérdéseket - mi azonban megtesszük, mert érdekel az, hogy mivel tudjuk a legtöbbet nyújtani nektek.


Az eredményekből az látszik, hogy jelenlegi társaságunk inkább a bulizás felé hajlik, azonban nem riad vissza az új dolgoktól - összességében kicsit bulizósabb, mint otthonülős - ez valahol nagyon is érthető, eléggé el voltunk hanyagolva az utóbbi években bulizás terén. Bulik ezután is lesznek, neki láthatunk itthon az első őszi szezonnak, melynek bulijai javarészt a Liget Sörözőben lesznek minden valószínűséggel - bár könnyen lehet, hogy lesznek kivételek. Azonban sokkal sűrűbben nem lehetnek bulik, mint most vannak, ezért arra kérnék mindenkit, hogy ha nagyon bulizni akar, akkor szervezkedjen ő is - mi mindent megteszünk, amennyire az időnk engedi. A bulikról pedig hamarosan bővebben, nem kell aggódni, lesz partyzás rendesen!

Amire azonban biztos, hogy lesz időnk ősszel és télen, a suli alatt, az a cikkírás. Ennek is megvan a maga előnye nektek: általában ezek a dolgok szoros összefüggésben állnak a szervezett bulikkal, illetve annak próbálnak alapot adni. Az viszont érdekel minket, hogy mennyire és mire vagytok nyitottak, ezért újabb szavazást nyitok. Fontos tudni, hogy ez a szavazás többszörös választás, vagyis akár az összes lehetőségre szavazhattok.

 

Milyen kulturális/szórakoztató cikkek érdekelnek?
Zene - lemezkritikák, ajánlók, leírások
Filmek - kritikák, ajánlók, hírek
PC és konzol játékok - kritikák, leírások
Képzőművészet - képek, design
Helyi kulturális helyzet és hírek
Koncertbeszámolók
Könyvek - könyvajánlók, kritkák
Extrém sportok - deszka, kori, bmx és társai
  
Free polls from Pollhost.com

 

Címkék: zene film olvasás kultúra buli eredmények rendezvények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr672217525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása