a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Jöttök fel? Valentin Napi Party lesz!

csanda garbó 2011.02.07. 00:06

Február 18-án Valentin napi buli lesz Hajdúnánáson, a Mátyás sörözőben. A belépő uraknak 5.000 HUF, hölgyeknek 3.000 HUF, de ezért cserébe korlátlan az italfogyasztás jár (minőségi piákból, mint Jim Beam, Jägermeister, vagy Soproni), illetve igényelhető VIP jegy is, ami ajándéksorsolást és táncoslányokat jelent. Kaphatók jegyek elővételben Nyakas Tamástól ezen a számon: 06 30 55 62 632. A zenét Dj Duen szolgáltatja. Facebook esemény itt!

Címkék: vip hajdúnánás valentin nap duen mátyás söröző korlátlan italfogyasztás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr662643455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása