a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Kedves blogolvasók, kedves deszkások, kedves mindenki!

csanda garbó 2011.01.16. 15:06

Kurvára utálok rossz híreket közölni. Az ember azt hiszi, hogy minden jól halad, a dolgok kezdenek kialakulni, és ekkor egy váratlan pillanatban jön egy gebasz, és vége lesz valaminek. Most sajnos ez fog történni: jövő héttől ugyanis bezár a Liget Skatepark. A tulajjal való hadakozásba, az egyre neccesebben összejövő null-szaldókba belefáradó kezdeményezés ezen a helyen, ebben a formában sajnos nem folytatódhat – hogy hogyan fog alakulni a jövőben ez az egész, az még nekünk is homályos. Saca és mi is igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni a deszkásokért, hogy a Sztupp-pal mi lesz, azt nem tudjuk - a Skatepark viszont le lesz bontva. Pedig szombaton is milyen fasza volt! Mindegy, sajnálom. Aki akar, ma még gördülhet egy utolsót.

  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr262587905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.beri · http://23darkstar.daportfolio.com/ 2011.01.16. 15:12:16

továbbra is kiégett vén emberek járnak majd oda csak...

Te Szefós! 2011.01.16. 15:16:33

:(((( ...Kitörés lett volna nánás számára, hogy ne csak alkoholistákat meg parasztokat termeljen ki, hanem normális fiatalokat!!!! A bulikkal mi lesz?????
süti beállítások módosítása