a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Christmas Party a Művházban, december 25-én, szombaton!

superzen 2010.12.15. 18:56

 

Ez a buli pedig, ha a Szilveszter nem jön össze, akkor jó darabig az utolsó olyan buli lesz, ahol Borisz zenél. Ennek okairól később, és ez ne is befolyásoljon senkit, garantálom, hogy jó buli lesz, mindennel, amit csak kívánhat a közönség, az olcsó sörtől a legjobb zenéken át! Facebook esemény itt.

Címkék: karácsony december christmas house utolsó dubstep minimal acid borisz dnb jézuska triphop breakcore jungle

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr592518092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása