a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Jöttök fel? Rockbuli lesz… (UPDATE)

csanda garbó 2010.06.03. 19:57

Kik csinálják? Áttörés, Hypo, PG Csoport, Nemo (Nightwish Tribute) 
Mikor?
Június 19. (szombat) 17 óra
Hol?
A Művelődési Központ parkolójában
Mennyiért?
INGYEN
 

Mire számíthatunk?

Ha a szipu annyira nem is, a nosztalgia mindenképpen szép dolog, ezért is jó, hogy van egy 22 éve változatlan dalokat változatlan minőségben játszó Hypo zenekarunk - pláne most, hogy nincs már Sláger Rádió.

Az elképesztő külföldi sikereket megélt debreceni PG Csoport (akivel még a Lukács Laci is játszott) hasonló retroszagot fog árasztani (80-as évekbeli new wave), ráadásul szó lesz a nagy büdös alföldi valóságról és búbánatról is.

Nagy múltú, tapasztalt zenészemberekről van szó, úgyhogy lesz látványos gitározás, karizmatikus frontemberek és szívhezszóló dallamok.

UPDATE: De vannak olyanok is, akik még most kezdik a zenélést, és mi rájuk sokkal kíváncsibbak vagyunk, pláne, ha láthatjuk az Áttörést, mármint az együttest. Igazából ők is rock-klasszikusakat játszanak, csak a pörgősebb fajtákat: Metallica, Motörhead, ilyenek. A múltkor nagyon jó volt! Ráadásul most játszanak Rage-et is! Aztamindenit!

Másik. LESZ NIGHTWISH! Meg minden, ami ezzel jár: egy írtó dögös énekescsaj, hosszúhajú pasik, hűvös metálriffek, wow-hangulat. Wow! 

Sör is lesz! A fekete póló nyáron nagyon izzasztó, úgyhogy az is kellhet!

Szerintünk bombajó buli lesz!

Címkék: retro rock hajdúnánás profik hypo pg csoport

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr352054408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turul Harczos!!! 2010.06.05. 16:39:28

Ne ilyen szar szipus zenét! Nemzeti rokkot akarunk, tiszta magyar hangot!!!!

superzen 2010.06.05. 19:07:19

lesz kárpátia koncert, meg lesz motorosrandi, egészséges fejbőr. úgyhogy ne sírjon a szád.

superzen 2010.06.05. 20:54:59

@superzen: plusz nem tudom, hogy miből következtetted azt, hogy szipus zenét fognak játszani (ami egyébként fogalmam sincs, hogy milyen).

Tulio 2010.06.07. 15:23:25

DSP: Társadalomklinika (2008) :D
süti beállítások módosítása