a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Jöttök fel? rovat - Hétfőtér!

superzen 2010.06.05. 21:15

FRENCH GIRLS FEET
Főtér, szabadtéri színpad
Június 7. hétfő, délután 7 óra

 

Bővebben:

A hétfői főtér legalább hét főt ér, de reméljük, hogy ennél sokkal többen kíváncsiak arra, mekkora az összefüggés a sajtfogyasztás és a lábszag között nőknél innen kicsit nyugatabbra, bár a helyi lányok Tisza-szagából is kaphatunk ízelítőt. A hajdúdorogi bázisú, ám nánási taggal is rendelkező zenekar már számos koncerten van túl a környéken, hírnevüket egy mobilcég reklámzenéjének feldolgozásán túl Kispál- és egyéb alternatív rock tribute-dalokkal, illetve néhány saját szerzeménnyel szerezték, a dorogi Indie Cindyk szívét pedig már rég meghódították. Csanda Garbó basszusgitáros nevében is szeretettel várok mindenkit a nézőtér soraiban, akinek a rock nem csak öreg motorosokat és hazafiainkat, hanem az egyszerű, kedves szomszéd srácokat is jelenti.

 

Címkék: főtér szabadtéri színpad hajdúnánás szabadtér french girls feet

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr22059308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tulio 2010.06.07. 14:56:35

Szerintem ezt ne hagyja ki senki.. legalább végre van valami értelmes program a szokásos hétvégi címke kapargató ivászaton kívül... Ha minél több ilyen vagy ilyesmi program lenne itt és környékünkön, lehet, sőt szinte biztos, hogy egyre több érdeklődőt vonzana a színpadok elé.

Basamao 2010.06.07. 20:46:11

Megjelentünk, köszönjük jó volt! :D Anyway, egyetértek az előttem szólóval, nagyon jó lenne sok-sok ilyen program itt is, elvégre elég sok olyan fiatal van errefelé, akit nem a tuc-tuc zene és a techno világa vonz. Szóval hajrá, a srácoknak pedig gratula :)
süti beállítások módosítása