a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Bícs!

csanda garbó 2010.06.07. 00:31

 

Tessék sietni, megújítani a nánáskártyákat, mert mostmár jön a jó idő, lehet menni pancsizni meg pucérkodni a napon. Gondolom nektek is ráfér a fakó hasatokra egy kis szín, hagyjátok a szolit, a nánási beach sokkal jobb egy melegszenya-sütőnél: itt lesznek napszemcsis csajok is, focizó pasik, tejfölös lángos, meg citromos Gösser. Lehetőleg ne menjen sok víz a szátokba, belepisilni meg 6 év fölött már inkább ciki. A  napi belépő felnőtteknek 500, diákoknak meg 360. "Jaj, de élvezem én a strandot!"

 

 

Címkék: nyár strand fürdő hajdúnánás termálfürdő

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr322061796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schindler&SubZero 2010.06.07. 00:58:13

regisztrációmmal és kommentemmel szeretnék hozzájárulni a nánás-projecthez

superzen 2010.06.07. 10:02:51

ez az, köszönjük minden egyes csatlakozónak =)

Tulio 2010.06.07. 15:08:26

Egy pályázat megnyerésének köszönhetően a strandot felújítják majd. Ez alatt azt kell értelmezni forrásom elmondása alapján, hogy a fedett részt kibővítik és még 2 gyógymedencét helyeznek el bent, és a másik két benti medencét illetve a szaunákat, masszázstermeket és egyéb terápiás kezelésekre szolgáló szobákat felújítják. Az viszont hogy ezt a közeljövőbe, avagy későbbi időbe kezdik el nem tudni, mivel a strand anyagi gondokkal küzd, amit a válságnak köszönhetünk.

csanda garbó 2010.06.07. 15:19:32

az idén biztos sokan jönnek majd, úgyhogy a válságot sztem óriási siker és fellendülés fogja kísérni.

voltak ott tavaly ilyen bulik is este, nem? lehetne idén is, olyasmi, mint a balatonsound. napközben egy kis kuckó a dj-nek oszt szólna jó hangosan a klassz ibiza sound, meg lazulós, latinos dolgok.

de lesz idén is éjszakai fürdőzés. az jól sült el tavaly? úgy hallottam, drága volt, aztán alig voltak.

Tulio 2010.06.08. 12:19:57

Drága volt de azért voltak egy jó páran... Idén szerintem megint lesz coca cola party... legutóbb amikor volt nagy sikere lett. De majd szólok ha megkérdeztem hogy lesz e valami extra idén.

Uncle_Joe 2010.06.09. 19:02:32

baszki, kicsit égő, hogy csak a blog 3-4. entry-jéhez tudok böfögni valami értelmeset, nem?

menjetek a strandra, mert fasza hely, csak tele van parasztokkal. inkább vegyetek úszóbérletet és gyertek velem reggelente pancsolni!

[off]bazmeg, elírtam a nickem[/url]

Uncle_Joe 2010.06.09. 19:03:14

és még a tag-et is elbasztam.
süti beállítások módosítása