a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Flashmob updater

superzen 2010.11.05. 21:09

Bár a Hands Off rajtunk kívül álló okok miatt nem fog tudni koncertezni - a srácok is bánják - a többi koncert sínen van, épp úgy, mint a rendezvény többi része. A városvezetésnek köszönhetően az úttestekről le kell mondanunk, de a járdák a mieink. A Ligetből a Magyar utcán és a Dorogi úton keresztül eljutunk a körforgalomig, majd a Kossuth utca - Nyíregyházi út útvonalon visszamegyünk a Ligetbe. A zombisereg rögzítve lesz, vágunk belőle egy szép kis videót. Mindez 18:00-ás kezdettel, fél hatra legkésőbb mindenkinek ajánlott az érkezés. Sminkelési lehetőségek adottak, művér készül. Figyelem! Aki művérezni akar, az készüljön fel rá, hogy nem mosható egyszerűen a ruhából, de egyébként is célszerű olyan cuccban jönni, amit nem sajnáltok! A program egykor menetrend szerint indul.
Lányok! A zombiszépségversenyünk első helyezettje egy évre szóló belépőt nyer minden bulinkra - a többiek meg készíthetik pénztárcájukat! :D

Aki nem bír magával addig, annak pedig egy kis Romero lentebb :)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr232426672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása