a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Jöttök fel? Breakcore buli lesz!

csanda garbó 2010.06.08. 20:57

Szeretettel meghívunk titeket erre a kis pesti happeningre. Az esemény különlegessége, hogy egy nánási fiatalembernek is köze van hozzá, hiszen:
- ő is szervezi a bulit, ő a Crew tagja
- ő Saboteur a flyeren, tehát zenélni fog
- ő tervezte a flyert, ő rajzolta a robotot
- ő superzen

Emellett ez egy remek lehetőség arra, hogy megtudjátok, milyen ma a menő underground elektronikus zene.

 

Bizony, egy éve került megrendezésre az első Dream Sequence buli, ami sokak számára biztos emlékezetes volt. Azóta sok idő, és sok jó hangulatú buli van a hátunk mögött, ezért úgy döntöttünk, hogy összegyűlünk a Tornateremben ismét, hogy megünnepeljük azt, ami az elmúlt egy évben történt, azóta a bizonyos Candlestickmaker live óta... Külön öröm, hogy a győri, hasonlóan szabadelvű elektronikus zenéket kedvelő Have A Noise Day szíve-lelke Brainpop és Okami illetve a hazai szcéna kétségkívül legjobb és legismertebb DJ-je, Mesterházy is velünk bulizik. Ez úton is szeretnélek meghívni benneteket a babazsúrra, tartsatok velünk, nem lesz unalmas a móka!

LINEUP:

BRAINPOP - HAND - glitch-hop
SABOTEUR - DSC - idm/breakcore/experimental
OKAMI - HAND - jungle/breakcore
MESTERHÁZY - SYRUP - jungle/breakcore
NASGUL - DSC - breakcore/darkstep

Címkék: budapest underground tűzraktér idm tánczene breakcore saboteur nánásiak

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr352067379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajdesz 2010.06.10. 00:22:19

Hmmm.. erre szívesen elmennék, ha Bjudöpeszten lennék! :( :)
Na majd a kövire!
Am. meg asszem ígértem neked superzen egy Induus Hácé mixet.. Júliusban megcsinálom, csak most sok a dolgom!
Sok sikert neked!!! :)

osany 2010.06.12. 12:44:28

milyen volt, némi beszámoló jöhetne, mert nagyon érdekel!

superzen 2010.06.14. 11:13:02

Na, örülök, hogy van érdeklődés ilyen dolgokra is, persze, örömmel beszámolok arról, hogy hogyan sikerült a buli.

Egy valamit tudni kell: egyrészt kicsit el is csúsztunk a promócióval, másrészt eleve nem számítottunk több száz fős tömegre - Népi Papa koncert volt a Mappa klubban (ex-Trafó), ahol Pándi Balázs dobolt, aki elég nagy tömeget meg tud mozgatni a mi rajongótáborunkból is. Ezen kívül a Gyárba szerveztek egy szokásosnál jobb industrial-hardcore bulit, illetve az A38-on Supernem koncert volt - és ezen kívül is tele volt a főváros lehetőségekkel, így várható volt, hogy a tömeg meg fog oszlani.

Ami kiderült: a kemény mag akkor is eljön egy ilyen underground rendezvényre ha a fenti feltételek adottak.

Ezen kívül ami még probléma volt a buli elején, az az, hogy a soproni/győri csapat sikeresen eltévedt a pesti forgalomban, így a megbeszélthez képest késtek másfél órát. Brainpop laptopjának tápegysége 0 db fölötti zajt generált, ha be volt dugva, furcsa analóg zúgást produkált, azzal is elszenvedtünk. Ezt leszámítva a közönség is hibátlanul fogadta a dolgokat, Mesterházy és Okami b2b-ezett jungle-t és némi zúzda-breakcore-t is, meg úgy összességében elég jó showt csináltak. Anyagilag sem zártunk szarul, nulla fölé sikeresen kijöttünk.

Egyébként szeretném majd Mesterházyt lehívni Nánásra, hogy szóljon végre valami itthon - mindezt úgy beszéltük meg, hogy majd csinál egy '90-es évek retro-partyt a klubban, mert van rá bakelitje elég, és itthon erre biztos, hogy lenne közönség - és ezen túl itt maradna hétvégére, és akkor egy másik nap lehetne valahol jungle bulit csinálni, illetve játszhatna a live drone-ját a főtéren is.

Ő otthon, Veszprémben/Balatonalmádiban meg tudta teremteni a saját szcénáját, szerintem erre lenne szükség itthon is!

syrup.hu/download/2007_12_22_acid/03_2007_12_22_stroboszkop.mp3

Ez meg egy kis hároméves karácsonyi acid tőlük...

Hajdesz 2010.06.14. 16:14:40

Köszii a beszámolást! :)
Mesterházy nánáson.. hmmm :)) Nem lenne rossz!
süti beállítások módosítása