a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Jöttök fel? Amatőr Deszkásverseny a Ligetben!

csanda garbó 2010.11.17. 16:01

Most pénteken installáljuk a környék legelső fedett skateparkját a Ligetben. Mindezt egy kisebb verseny keretében csináljuk, ahol a környék deszkásai nagyközönség és zsűri előtt is megmutathatják trükkjeiket. Utána buli ezerrel, a megszokott stílusban, kiegészülve az egri Nidee-vel. A belépő bámészkodóknak 200 lesz, aki be is nevez, annak 500 pénz lesz olcuzámen. A nyereményekről annyit árulunk el, hogy a dobogósok deszkás cuccokat fognak kapni, úgyhogy megéri nevezni! A versenyről videófelvételt készítünk.

Mivel ez még csak egy ilyen "csináldmagad"-jellegű akció, ezért béta verziónak mondjuk, de ha megnézitek Eszenyi Arnold fotóit, akkor látjátok, hogy annyira nem is kezdetleges a kivitelezés. A pályát a srácok közösen építették Bata Sanyi mérnöki vezetésével.

A most pénteki eseményt tekintsétek a Ligetben létesítendő Skateparkért folytatott küzdelem és a nánási fiatalok összefogásának egyik fontos mérföldkövének. Aki egyetért törekvéseinkkel, érdekli a deszkázás, vagy szimplán csak jól szeretné érezni magát péntek este, annak mindenképpen ott kell lennie!

 Facebook esemény itt! Képek a teremről itt!

 

Címkék: verseny liget skate deszkázás skatepark nidee

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr32455181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása