a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Hajdúvárosok az árvízkárosultakért!

superzen 2010.06.22. 19:38

Bár nálunk is esett eső, meg jég, sőt a szél is fújt, de azért ez a környék egészen megúszta az elmúlt hónap időjárását - azonban nincs ez mindenütt így. Az ország számos részén emberek ezrei vesztették el - ha átmenetileg is - otthonukat, értékeiket pedig elvitte az ár. Az emberek eddig is egész szép összefogást produkáltak az árvízkárosultak megsegítéséért, és most mi is segíthetünk - pénteken a hajdúdorogi piac területén adománygyűjtő segélykoncert lesz.
 
Az esemény péntek este (június 25.) 14-től 21 óráig fog tartani. A 300 Ft-os belépődíj  mellett (mely készpénzes adománynak számít), tartós élelmiszerrel, ruházattal, ágyneműkkel, bútorokkal lehet segíteni az újrakezdést honfitársaink számára. (A kinőtt pulcsiktól ilyenkor lehet megszabadulni például!)
A programról annyit tudunk, hogy játszik kb. 20 percet az Áttörés, de ezen kívül még lesz sokminden más is. Tudjuk, hogy ezzel párhuzamosan lesz a motorostalálkozó, de legalább egy fél órára nézzetek szét itt is. Ha esetleg több infó eljut hozzánk a koncertről, akkor mindenképpen frissítjük a bejegyzést!

Címkék: koncert piac árvíz live aid áttörés szabadtér hajdúdorog

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr882101730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béku 2010.06.26. 02:08:36

Itt olvastam h lesz a piacon ez a segélygyűjtés és örülök h észrevettem...én úgy érzem h Doroghoz képeset elég sok adomány összegyűlt rem segít valamennyit!

És sok siket a tov szerkesztéshez!:D
süti beállítások módosítása