a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Komolyodik a dolog!

csanda garbó 2010.06.22. 15:33

A blog hamarosan új korszakba lép, és elindul az a folyamat, ami reményeink szerint kihúzza vidékünket abból a posványból, amiben évek óta tocsog.
Tény, hogy a reklámozás terén forradalmasítani kell - egyszerűen nincs fogalma a fiataloknak arról, hogy mi mindent lehetne kezdeniük a szabadidejükkel itthon. Ebben a dologban fog segíteni a blog. Felvettük a kapcsolatot a szórakozóhelyekkel, mindenhol örültek nekünk, támogatnak, ahol csak tudnak, és nyitottak a változásokra is. E mellett minden erőnkkel azon leszünk, hogy felélesszük, vagy meghonosítsuk vidéken a modern kultúra számos formáját (tánczene, koncertek, mozi stb.). A lényeg: újat mutatni, nem fikázni!

Címkék: blog változás

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr62101176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindenkisenki 2010.06.22. 16:10:43

Akkor lassan szervezkedhetünk az össznépi zenélés terén is, amint lesz ár időtök, elég sokat beszéltünk róla, de konkrétumra nem jutottunk, lenne még rá igény közületek egyáltalán, Csanda, KÉNSAV, valakik?

Hajdesz 2010.06.22. 19:06:13

Nyithatnátok annak is egy bejegyzést és akkor lenne hely, ahol meg tudnátok tárgyalni! :)
(Engem mondjuk nem érint, csak egy tanács..)

Hajdesz 2010.06.25. 00:28:45

Na mivan bloggerek?? Ráá is cáfoltok erre a bejegyzésre?? :(
Csütörtök este van és még nem tudtam meg a blogról, h holnap este hova érdemes benézni, ha mondjuk olcsón akarok bebaszni vagy ha ilyen meg olyan zenét akarok hallani! :S
Hol van a "Jöttök fel" bejegyzés újabb epizódja? :)

Na de jólwan.. kisegítelek benneteket!!! =)
Először is Bata Sacáék a Dolcéban csinálnak bulit, ahol egész éjszaka a (divat) House fog "dübörögni".. Zand Gergő és Gál Viktor (Spirit) fog zenélni.. 300 a beugró! Sör most is 200 éjfélig, ha jól tudom.. és tuti lesz vmi 1et fizet 2t kap akció is az éjszaka folyamán!
Itt a plakát (csak ha van iwiwed): iwiw.hu/pages/image/imagedata.jsp?imageID=180405977&userID=14907954

Másodszor a BMC erre rákontrázva csinál bulit moderntáncitáncival dj kőműves azaz kányásival az élen (xD) [bocsi srácok.. nem bírom ki].. lányoknak ingyééért fiúknak 300... a sör itt csak 190 :D (rávernek egy 10est :D) és ELVILEG 120 FT 4 cent vodka és a konyak is... a jimbeam (szintén 4 cent) csak 250 FT.. :OOOOOOOOOOOOO
ÍGY VOLT HIRDETVE!!! EZ kurwa olcsónak tűnik, de volt már precedens (minden rossz indulat nélkül) átbaszásra!!!
Mindenesetre én beugrok és asszem tesztelem is mindet, így uccsó vizsga előtt asszem kell egy kis agymosás! :)

Na meg elvileg lesz kint a CF-be (vagy mi már a neve) buli.. de hát az nagyon szarul áll manapság.. Mondjuk nem is tom honnan veszik h a mai fiatal srácoknak van 1000 FTjuk csak beugróra.. és ráadásul még ki is kell sétálni a genyóóba!! :S =)
Pedig régen a Carib nekem nagyon vitte.. :P

Na de ennnyi lenne a hnapi progii!! :)
Jó szórakozást mindenkinek!!
Ti meg blogggerek kapjátok össze magatokat, mert rácsapok a körmötökre! =)
Pííszmékör :)

superzen 2010.06.25. 08:51:54

@Hajdesz: a blog programkiosztása július 1.-től lép 100%-osan életbe. Természetesen az infókat köszi, kiteszem mindjárt főoldalra is!

Hajdesz 2010.06.25. 13:26:17

Jólwan, okés!
Tudod, h csak jóindulatú kötekedés volt! :DD
süti beállítások módosítása