a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Admin jelenti - Programozó

superzen 2010.06.25. 13:59

Bár még nem kaptunk túl sok visszajelzést a heti programokról egy kocsmából sem, kivéve a Lordot, azért - hála Hajdesznak - eljutott némi infó hozzánk arról, hogy mi lesz a hétvégén.

Ez a bejegyzés csak egy próba az új rovat-doboznak, a Programozónak, ahonnan rendszeresen és könnyen kikereshetitek a hétvégi bulizási, alkoholizálási és kajálási lehetőségeket. A külön rovatdoboz csak erre lesz létrehozva, így meggyorsítva az est-jellegű megközelítést.

Ezen kívül várnánk egy HTML-ben és CSS-ben is jártas programozót, aki hajlandó lenne rendbetenni a blog template-et, lehetőleg minimális anyagi elvárásokkal, jelentkezni kommentben, vagy a bitsaboteur@gmail.com email-címen. Sajnos milliókat nem tudunk rá kiadni, ha nem lesz jelentkező, akkor meg megszülöm valahogy. Azért előre is köszi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr742109414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása