a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Admin jelenti - Design 1.0 + Élesedés

superzen 2010.07.01. 12:06

 A blog mától, július 1-től hivatalosan is a környékünk szórakozási lehetőségeit fogja szolgálni, erről hamarosan a Programozó feliratú oldaldobozban értesülhettek, ami már ma este a városi szórakozási lehetőségek jelentős részét le fogja fedni, jövő héttől pedig ez csak bővülni fog!

Mint láthatjátok, a design - bár még nem tökéletes, és nem is végleges, 1.0-ás verzióba lépett. További grafikai és html ötleteket a kommentben várok. Még lesz egy pár upgrade a sablonnal kapcsolatban, illetve sok-sok infó kirakva az oldalra: FAQ, iwiw és Facebook linkek. A későbbiekben pedig kérdőívek és szavazások várhatók - az, hogy milyen témában, az legyen mindenkinek meglepetés. Arra kérném a blog rendszeres olvasóit, hogy Facebookon és iwiwen egyaránt, amennyire csak tőlük telik, reklámozzák be a blogot, mert másképp nem fog eljutni mindenkihez az információ, ami a 21. század aranya!

Címkék: faq design szórakozás 1.0 szavazás hírdetés programozó

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr702122880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajdesz 2010.07.01. 12:39:06

Jólvan-jólvan! Alakul a molekula! :P

Béku 2010.07.01. 21:57:20

Egyre jobb lesz a blog:D

turbulence_mann 2010.07.03. 13:36:23

tetszikelem a blog kinézetét!
süti beállítások módosítása