a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Jöttök fel? Rebellis Motoros Találkozó lesz Hajdúnánáson!

csanda garbó 2010.07.05. 14:34

Július 23. és 25. között a hajdúnánási kempingben is megrendezésre kerül, a korábban Dorogon összehozott, majd szétázott kancirkusz. Reméljük Nánáson kellemesebb klíma lesz a feketeruhásokra. Felhozatalát tekintve nagyjából ugyanolyan zene fog szólni ezen az eseményen is, mellette pöpec motorok fogdosásával, pornóval, streetfighterrel és sörözéssel is lehet majd múlatni az időt, sőt a rendezvény látogatói a strandot kedvezményesen vehetik igénybe. Péntek, szombat, vasárnap 3000 HUF, de ha pénteken nem mentek, akkor csak 2500 HUF. Lássuk csak a programot! 

Péntek (Július 23.)
L.i.e.s.
Deák Bill Blues Band
Magozott Cseresznye
Fejbőr
Matchbox

Szombat (Július 24.)
Infúzió
Hypo
Piramis
P.Box
Matrix


 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: motoros rock fesztivál magyarság hajdúnánás hypo motoros találkozó jöttök fel?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr162130962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindenkisenki 2010.07.05. 15:01:50

Infúzió nem lesz, feloszlott.
Bill kapitányt igencsak megnézem, ha tehetem, azon kívül csak a piramis és a p.box ami még érdekel.
süti beállítások módosítása