a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Jöttök fel? Pénteken French Girls Feet+Áttörés koncert a Jägerben!

superzen 2010.07.28. 15:18

Hajdúdorog, Jäger söröző, 2010. július 30. - aki nem tudja, hol, az kérdezze meg a helyiektől. Lesz majd megint dzsemmelésbe áthajló tribute a britpop és az indie krémjéből, rock'n'roll királynők nagyrészt 18 alatt, meg szőröstökű metálodás, a repeat ciklusban pedig valószínűleg továbbra is megrekedt Enter Sandmannel, mert hát jó is az.

 

Gyuriék és Sziszákék megmutatják megint, hogy Dorog do rock, a nánásiak meg kapják össze magukat, és hozzanak már össze egy épkézláb zenekart (egyébként ez máris úton van, a Pulidogs feltámadt), aztán majd megint mehetünk haza csengő fülekkel, igazán jó dolog ez, hogy feltámadt a koncertélet a környékünkön. A buli ideális bemelegítő lesz a hamarosan kiposztolódó Sztupp2-höz, amely másnap este várja az érdeklődőket, egy egészen más zenei arculattal.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr542182635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása