a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Szavazás arról, hogy mi legyen a bloggal szeptembertől - szerintetek!?

superzen 2010.08.09. 15:31

 Nem is szeretném túlbonyolítani, ilyen lesz még több is. Szavazzatok, vegyetek részt valamilyen módon a munkánkban, ezzel csak nektek lesz jobb és egyszerűbb :)

Miről szeretnél olvasni a legjobb helyen szeptembertől?
Főleg a bulik érdekelnek, szervezzetek többet és írjatok róluk!
Hiányolom az utóbbi időben a kultúrát, csak a bulikra koncentráltok. Filmeket, zenéket, könyveket!
Legyen buli is, kultúra is, egyik sem a másik rovására!
Leszarom a blogotokat.
  
Free polls from Pollhost.com

 

Címkék: szavazás közvéleménykutatás próba szeptembertől

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr662209732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KÉNSAV 2010.08.09. 16:26:27

Szeretném feltenni a kérdést annak, aki a "leszarom a blogotokat"-ra szavaz, hogy akkor pedig ő mi a fenét keres itt mégis?

superzen 2010.08.09. 17:23:29

Már hárman vannak :)
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy azok közül, akikhez eljut a kérdés, hány embert nem érdekel egyáltalán az, amit megnézett! Nekik meg külön gratulálok! Sok értelme van olyan dolgokat nézni, amik nem érdekelnek! :D

Uncle_Joe 2010.08.12. 01:50:57

ugy latom ha nem lenne a mindenre nyitott tobbseg, akkor az ertelmiseg, akiket nem a bulik erdekelnek, elegge kikapnanak. erdekes.

superzen 2010.08.12. 13:18:39

Aki nagyon szeretne még szavazni, az gyorsan tegye meg, mert este 6-kor lezárom a szavazást!
@Uncle_Joe: szerintem egyes emberek itthon még nem jöttek rá, hogy bizony a világ érdekes. Pedig ők is unatkoznak, ebben biztos vagyok. Te meg gyere partyzni is néha!

Uncle_Joe 2010.08.12. 15:12:21

egyszer majdcsak eljutok mar egy bulitokra ^^

KÉNSAV 2010.08.12. 16:53:59

@Uncle_Joe: ez az értelmiség-duma már csak azért is vicces, mert mióta itthon vagyok a nyáron, nem voltam még olyan Gergővel és Borisszal közös bulin, amikor ne hívták volna ránk a rendőröket. És itt nyilvánul meg a város első számú ellensége: önmaga. Nem a fiatalok nem akarnak normális szórakozást, hanem a lakosság. Nyilván nekünk is rövidebbre kell azért húznunk magunkon a pórázt, ettől függetlenül már-már hiszem, hogy ha a kempingbe mennénk bulizni, akkor is ránk hívnának valakit :D

Uncle_Joe 2010.08.16. 22:40:28

@KÉNSAV: sajnos az idosebb generaciok (direkt nem irtam felnotteket, mert a blog olvasoinak tobbsege mar felnott - jogilag legalabbis) hajlamosak elfelejteni, hogy ok is voltak fiatalok es bizony akkor sem voltak szolidabb partik, csak azota volt egy "rendszervaltas", mostmar konnyebb takarozni a rendorseggel, mint magad odamenni es elintezni bekesen a dolgokat, valamint igy lehet dobalozni azzal, hogy a regi, atkos rendszerben milyen vasszigor volt, es hogy ilyet nem lehetett.

KÉNSAV 2010.08.17. 11:33:18

@Uncle_Joe: Hát, lehet, hogy tényleg vasszigor volt, és nem lehetett így bulizni. De azt ne mondják, hogy nem csináltak ilyet. Nem csak Pelikánéknál halt meg Dezső, hogy úgy mondjam.

Uncle_Joe 2010.08.19. 11:02:27

persze, nyilvan nem volt ilyen szabadsag, mint ma, de akkor is voltak, akik vadabbul szorakoztak, mint a tobbiek.
süti beállítások módosítása