a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Admin jelenti - változások: blogajánló bővülése + FAQ béta

superzen 2010.08.12. 15:24

 Esedékes változások következtek be a blog felépítésében, melyek főként a jobb hasábra vonatkoznak.

 

A blogajánló néhány kommentben és néhány e-mailben érkezett, általatok beküldött bloggal bővült. Természetesen továbbra is küldhettek linkeket a legjobbhely@gmail.com email-címre, ha szeretnétek, hogy bármilyen blog szerepeljen a blogajnálóban - azonban legyetek szívesek tényleg igényes és hasznos blogok linkelésére törekedni - a netszemét a puruttyára való. Köszi.

Ezen kívül elkészült blogunk első FAQ-ja, ami az egyébként javított designnal szocháló-site gombok alatt kapott talán átmeneti helyet - egy valószínűleg éppencsak épülő menüsorban. Ha a FAQ-hoz lenne hozzászólásotok vagy kérdésetek, ne restelljetek szólni nekünk róla!

Az oldaldobozok sorrendje is változott némileg. Felülre került a keresés opció, rövidült a legjobbhely bemutatkozója, a programozó és a rovatok rész átszervezésen esett át a jobb átláthatóság érdekében.

Este pedig újabb szavazásra számíthattok, amely - úgy tűnik - egész népszerű egyszerű használhatósága miatt. A jelenlegi szavazás pedig addig le lesz zárva, az eredmények pedig kiértékelve. Mivel valószínűleg nagyon unjátok már az ilyen jellegű rizsázást, ezért valami érdekeset is igyekszem feldobni.

 

 

Címkék: faq blogajánló gyik

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr802217166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judzsu 2010.08.15. 16:13:33

Na benyu jól lenetszemét-puruttyázták a blogunkat :( (nem került ki)
Biztos a bogaras bejegyzésed miatt. De lehet, hogy a napocska volt sok. nyinyenyova!

superzen 2010.08.16. 00:13:52

nem pont arra gondoltam, a tieteket viszont valszeg kirakom majd poén kategóriába, sajnos a filmbe nem fér bele :$
süti beállítások módosítása