a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Szavazás - Zene és könyvek az érdeklődés középpontjában

superzen 2010.08.16. 09:13

Az előzőleg meghírdetett szavazást ezennel felfüggesztem, az eredmények kiértékelése beljebb.

 


Jól láthatóan a zenével kapcsolatos cikkek és hírek érdekelnek titeket: 12 szavazattal az élen végzett a lemezkritikákra való igény, ezt követve a koncertbeszámolók. Így aztán rövidesen kapni fogtok ebből dömpinget, ha van rá igény. (Számomra) meglepő helyen végeztek a könyvekkel kapcsolatos dolgok: azt hittem, erre lesz a végképp legkevesebb igény, de úgy tűnik, csalódnom kellett. Erről lesz még szó, sajnos nem vagyok nagy könyvmoly, és amennyire tudom, Csanda sem az, így igen érdekes kihívással nézünk szembe - aminek megoldása valószínűleg egy egyébként is fontolgatott meglepetés-lépés lesz. 
A helyi kultúra és a filmek még viszonylag nagy érdeklődést mutatnak. A filmekkel nem állok hadilábon, Csanda meg kifejezetten nem, de valószínűleg ez akkor fog értelmet nyerni, ha valahogy sikerül beindítanunk a filmklubot - ami egyébként nem lenne rossz dolog az őszi időszaktól kezdve akár.
A PC-s játékokról valóságos dömping van az interneten, a design pedig eléggé specifikus embereket céloz meg. Az, hogy a deszkások miért nem akarnak itt olvasni ilyesmit, azt nem tudom, mindenesetre én egy koris videóval zárnám.

 

 

Címkék: zene kritika film könyv

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr172224861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása