a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

SKINS after a Ligetben!

superzen 2010.09.01. 22:45

 Miután ennyire tetszett nektek a party, gondoltuk, rögvest összedobunk egy amolyan igazi aftert, ami minden nagyobb buli után szokott lenni. Az igazi afterhangulathoz a Liget Söröző kocsmarészét fogjuk igénybe venni, ahol jóval lazábban, jóval kisebb hangerőn, beszélgetős-sörözősre csillapítjuk a nyárzárón felborzolt kedélyeket. A flyer pedig, mint mindig: mindent elmond.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Címkék: ingyen sör liget after skins after

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr202265714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uncle_Joe 2010.09.02. 03:28:38

rokabor szaga van a dolognak! enyje-benyje, maris kommercializalodtok?

(mielott meg valaki komolyan venne fentebbi hsz-em: latom, hogy ingyenes lesz a buli, csak poen volt)

Basamao 2010.09.02. 18:05:52

Ez csak nekem tűnt fel a címkéknél? "liget after skins after sör ingyen" SÖR INGYEN?! :D (Jóóó bocsi, de ez kihagyhatatlan volt :D)
süti beállítások módosítása