a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Kultiváld a kultúrát!

csanda garbó 2010.09.24. 00:56

Ősztől új szórakozóhely nyílik Hajdúnánáson! A Művház egykori ruhatári részéből kialakított Kultúr-Art Kávézó a szimpla italfogyasztási lehetőség mellett igényes könnyűzenei programokkal is hozzájárul a nánási éjszakai élet élénkítéséhez.

 

  

Többek között helyet ad a korábban Rockpéntek néven ismert élőzenés rendezvénysorozatnak is, amely most ősztől már Kultivátor néven fog folytatódni. Reméljük, hogy a fiatalok koncertre járási szokásai a nyári fesztiválszezon lecsengésével sem szűnnek meg, a szervezők igyekeznek izgalmas, aktuális és nívós zenekarokat lehívni. Ezt a törekvést mi sem demonstrálja jobban, mint az október első napjára meghirdetett nyitóbuli, melynek főszereplője a nyíregyházi Jurij zenekar lesz. E mellett a Kultivátor szeretné támogatni az amatőr együttesek próbálkozásait is, várja a kezdő bandák jelentkezését, akik ha színpadra késznek érzik magukat, akkor itt megmutathatják tudásukat.
Október 1-én tehát buli lesz, itt lehet feliratkozni a facebook-os vendéglistára. 

 

Címkék: rock hajdúnánás kultivátor kultúr art kávézó

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr222319340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindenkisenki 2010.09.29. 18:33:06

Hála az égnek, hogy leváltották a Rockpéntek nevet!
Közhelyesebb volt, mint mondjuk a tinidiszkó.
süti beállítások módosítása