a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

RIP Paul Gray (1972-2010)

superzen 2010.05.25. 13:34

Peter Steele, Dio és Guru után egy újabb zenei legendát vesztettünk el. Paul Gray a Slipknot alapító tagja, és a zenekar fénykorának - melynek igen sok helyi rajongója is volt a kezdetek kezdetétől - egyik meghatározó arca volt. A basszusgitáros holttestét az iowai Des Moines külvárosának egyik hotelében találták hétfőn - halálát valószínűleg kábítószer-túladagolás okozta.

RIP

Címkék: rip slipknot basszus paul gray

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr322030041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osany 2010.06.02. 12:05:08

jött volna rockpéntekre v mi?

superzen 2010.06.05. 20:53:05

Kedves magyar barátom!

Arra kérnélek, hogy a jövőben lehetőleg egymás után ne kommenteld kétszer ugyanazt egymás után - főleg ne szó szerint, de lehetőleg tartalmilag sem. Bár mindenki magából indul ki, azért az átlag értelmi képességekkel rendelkező emberek elsőre is megértik a mondanivalód.

Az pedig, hogy hogyan minősítesz egy olyan embert, aki egy egész generációnyi nu metalt határozott meg világszerte, feltételez bizonyos értékrendbeli torzulást. Elvis is kokainozott, meg Chuck Berry is, nélkülük meg a Kárpátia a Csárdáskirálynő zenei világát követné, mert a rock zeneileg nem létezne.

Turul Harczos!!! 2010.06.05. 22:41:13

Hogy jönnek ide a niggerek?

osany 2010.06.06. 01:12:43

úgy, hogy nélkülük most emszíhaverre ráznád a kopasz fejed.

superzen 2010.06.06. 02:12:42

@Turul Harczos!!!: még egy ilyen, és rádborítom a BTK-t meg a bloghut. Ha jól sejtem, nem olvastad el a jobb oldali kis üzenetet, hogy elvárjuk, hogy Homo sapiensként viselkedj.

Rasszizmusra, mások becsmérlésére ott a kurucinfó és társai, légyszíves éld ott ki magad. Károgni meg ne károgj, amíg nem csinálsz semmit - ha pedig nem tetszik, ami itt folyik, csinálj jobbat.

Tiszteletben tartom a jogod a véleményedhez, ezért nem tiltalak ki itt azonnal és nem teszek rád panaszt rasszizmusért, de egy valamit légyszíves fogj fel, ha embernek tartod magad, és nem majomnak:
ez a blog nem arra való, hogy rasszista, szélsőjobboldali hozzászólásokat posztolj. Az internet szabadsága megadja neked a lehetőséget még erre is, ott a Bombagyár, ott a Kurucinfó és még legalább egy tucat erre a témára épülő közösségi fórum.

Ezen a blogon a nánási és környékbeli bármilyen kulturális megmozdulások és történések lesznek kirakva, ha Kárpátia koncertet szervezel a Kempingbe, azt is szívesen kirakjuk. Viszont a politikát meg az ideológiát légyszíves oda vidd, ahol ennek helyet adnak, mert itt nem fogjuk.

Ezt a posztod nem fogom törölni, de még egy ilyen, és gondoskodom, hogy többet ide ne kommentelj. Én szóltam, és úgy érzel, ahogy akarsz, de ennek nem itt van helye, épp ezért teljesen joggal töröllek a következő ilyen után.

Uncle_Joe 2010.06.09. 19:11:28

nem áll szándékomban megvédeni (és a moderálás előtti állapotot sem láttam), de superzen, nem szép dolog kiindulni valaki nick-jéből...don't judge the book by its cover, ahogy tőlünk nyugatabbra mondják.

rip paul, a slipknot miatt olyan a zenei ízlésem, amilyen (nem szar!), az egész tinédzserkorom jellemezte a muzsikájuk, rengeteg emlék köt hozzájuk (sportsziget bazzzeg!), kurva jók voltak. az meg, hogy ki mivel pusztítja önmagát, hagy legyen a magánügye. mindenkinek megvan a maga keresztje (megváltoztatom a nickem közhelykirályra).

superzen 2010.06.09. 19:32:12

@Unlce_Joe: nem is kell megvédeni - jobb oldalt szerintem egyértelműen le van írva, hogy tessék intelligensen viselkedni - na most a rasszista megjegyzések szerintem ideológiától mentesen nem vallanak túl nagy intelligenciára. Hogy miért? Mert majd jön a blog.hu adminja, idenéz, hogy baszki itt olyan dolgokat csinálnak, amiért az egész blog.hu-t megbaszhatják, és első körben törli az egész blogot - az összes munkánk pedig kárbavész.

Másrészről meg szimplán mások gyűlöletétől még nem lesz valaki magyar, sem hazaszerető - én azzal próbálom megmutatni, hogy szeretem Nánást (hiszen itt születtem), hogy megpróbálok valamit kezdeni vele, ami épít, és nem pusztít. Ha valahol legalább egy kicsit megálljt parancsolok annak a folyamatnak vagy legalább lassítok rajta, hogy egyre kevesebb nánási fiatal marad itthon, hogy elnéptelenedik a város, akkor már megérte. És ez a folyamat nem a kisebbségeknek tudható be - szerintem. Elég csak átnézni szombat este Vasváriba.

Uncle_Joe 2010.06.09. 21:07:39

@superzen: pontosan ezért írtam bele az előző posztomba, hogy nem láttam a moderálás előtt állapotot, ezért én már csak egy teljesen inkonzisztens és kibelezett reply-tengerből indul(hat)tam ki, amiből az előző hozzászólásomból már ismert következtetést vontam le. ez a papolás (bocs a kifejezésért) pedig nagyon remélem, hogy nem nekem szól, mert én nem azért jöttem, hogy mások ideológiáit olvassam. ha valaki tapló, vagy nem úgy viselkedik, ahogy azt elvárjátok, menjen neki az ip-ban, nem kár érte (plusz elvégre ez a ti blogotok, aminek nem kell objektívnek lennie, akinek nem tetszik az arca, azt nyugodtan ki lehet baszni mindenféle indoklás nélkül, ez a sehol máshol a neten meg nem található totális szubjektív nézőpont szép a blogolásban).

ha pedig már az elveknél tartunk, nekem az az elvem, hogy ha a szíved már trikolo(ó?)r, az bőven elég. nem kell kívül hordani az alsógatyád, nem kell minden áron reklámoznod, hogy te épp milyen vagy.
süti beállítások módosítása