a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Admin jelenti - Figyelem! Pályázat!

superzen 2010.07.02. 14:28

Most minden kedves blog-olvasó kiélheti kreativitását legelső interaktív megmozdulásunkban, amely nem más, mint a blog logójának megrajzolása! Részletek a tovább gomb után...

 

 

A logó bármilyen formátumban elkészíthető demóként, ha a befejezést rám bízzátok, de mindenféleképpen előnyös lenne magas felbontású png kiterjesztésben elküldeni a blog email-címére (legjobbhely@gmail.com). A pályázat nyertesének csekély jutalma az lesz, hogy a fejlécben meg fog jelenni a munkája, illetve a későbbiekben tisztázódó bulikon VIP karszalaggal feszíthet. Minden pályázott képre a blog olvasói szavazhatnak, és ez alapján lesz elbírálva. Elég egy ötlet is, ha a kivitelezést rám bízzátok, de a kész munkák valószínűleg többet fognak érni. Úgyhogy már csak néhány alap dolgot szeretnék elmondani:

- A logó logó legyen - egyszerű, megjegyezhető, ötletes és figyelemfelkeltő.
- Lehet kézi rajz is, ez esetben beszkennelt verzióra vagyunk kiváncsiak!
- Nem tartalmazhat politikai, kulturális vagy egyéb elfogultságot jelképező szimbólumot (semmi rejtett horikeri, de szivárványszíneket sem szeretnénk).
- Természetesen ne rajzolhatok hátteret neki, csak a logóra vagyunk kiváncsiak!
- A pályázat határideje július 18. A rá következő napokban egy poszt formájában ki lesz téve a szavazás, a közönség fog dönteni!

Ceruzára, paintre, photoshopra, illustratorra fel!
 

Címkék: blog photoshop logó pályázat rajz honlap logo paint illustrator kreativitás fejléc

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr742125345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csanda garbó 2010.07.02. 16:59:27

én az elefántokat akarom! :D vicceltem

superzen 2010.07.03. 04:56:46

Kénsav személyében máris van egy nevezőnk. Többieknek hajrá!

Mindenkisenki 2010.07.03. 16:18:16

Basszameg, nem is ezt kell, bocs, nem írtam, ne vegyétek figyelembe... :S

superzen 2010.07.05. 21:45:03

Na, kiszedtem...
Szóval: logó kell SZÖVEG NÉLKÜL.
Logó például: www.videopost.hu/kep/1173647568.flv.jpg
<- a felirat feletti részen. Szimbólum.
Nem új fejlécet akarunk, és nem is betűtípust váltani, hanem egy kis képecskét, ami egyszerű módon reklámozza a blogot :)

Mindenkisenki 2010.07.06. 11:26:48

Igen, ezt mondtad is péntek este :D, csak, nem volt utólag eszemben. :D
süti beállítások módosítása