a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Jöttök fel? Sztupp lounge lesz szombaton az Ama házban!

superzen 2010.07.28. 15:32

2010. július utolsó napja, szombat. Részletek a tovább után.

 

Az előző Sztupp nem sikerült rosszul - bár első alkalommal találkoztunk a hajdúnánási rendőrséggel, azonban szerencsére ez erre az alkalomra kiiktatott probléma lesz. Két okból is: egyrészt szólunk a szomszédoknak, másrészt nem lesz döngetés, ez a buli bizony a lazulásról fog szólni, ahogy ezt a név is elárulja - az este folyamán a zene nagyrészt a funky-jazz vonalon fog mozogni, de a táncolni vágyok kedvéért lesz mire ikszelgetni is - liquid dnb is lesz (amolyan palotais). Ezen kívül Pamacsnak lesz szülinapja, neki lesz külön meglepije is. A csajok jöhetnek ingyen is, elkerülendő a kolbászpartyt. Lesz még füstölőzés meg egyéb dekorációs upgrade-ek, kicsit nagyobb kényelem. A továbbiakról majd lesz még itt upgrade, a lényeg, hogy legyünk minél többen, és szeressük meg az ilyen jellegű bulizást.

Update 1: welcome drink lesz, mégpedig az előző bulin ott lévők számára ismerős házipálinkából. A további fogyasztás érdekében mindenki hozzon magával annyi piát, amennyit csak szeretne, valószínűleg a hűtőt is be fogjuk üzemelni.

Aki bármilyen kreatív és értékelhető dekorációt tud hozni, az legyen szíves, tegye meg, ha szeretné majd a későbbi bulikon viszontlátni a saját hozzájárulását a placc kialakításához.

 


Nagyobb térképre váltás

 

Címkék: jazz funky lounge dnb liquid

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr772182665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

superzen 2010.07.29. 11:41:25

Mivel több embernek nem volt egyértelmű a bulihelyszín, ezért raktam ki egy google maps térképet. Amit pedig ott tudni kell: a sarkon álló, régi polgári kúria, nem épp a legjobb állapotban (belülről sem, sajnos, azonban arra, hogy bulizzunk, tökéletes).

Hajdesz 2010.07.29. 12:05:12

Fajaa lett a flyer!! :-)
Majd ma vagy hnap keressetek már meg a keverővel kapcsolatban?! :-)
Meg - ha minden jól megy - és kellek, akkor tudok segíteni a pakolásban is! :)

Puszi :D

superzen 2010.07.29. 12:06:09

@Hajdesz: köszi szépen, szerintem holnap lesz, de még lehet, hogy ma. nem tudsz véletlenül teherautót intézni? :D

Ulmus 2010.07.29. 21:56:12

Helló!

A buliba megyünk mi is páran. Ha van vmi amiben tudok segíteni szóljatok! Pl.: pakolás, teherautó :)

Üdv.: M.M

Hajdesz 2010.07.31. 17:15:00

Fuvar megvolt :D... Megyek nemsoká a keverővel! hehe:)

superzen 2010.08.01. 19:47:30

Ide is kiírom, meg majd FB-re, de lehet hogy kap egy külön postot is: aki elvitte az egyik tulajdonos biciklijét, az gyorsan szégyellje össze magát, és legkésőbb szerda estig vigye vissza az Ama ház elé, és akkor mindenféle felelősségre vonás alól mentesül. Ha később kiderül, hogy ki volt, az bizony többet nem jöhet a bulijainkra. Ha nem kerül vissza a bicikli, akkor bizony vennünk kell egy újat abból a pénzből, amit a következő bulira szántunk, így leginkább a közönség szívja meg.

superzen 2010.08.02. 11:53:42

A partyfotókat pedig itt megtaláljátok:
picasaweb.google.com/113285050989789951593/SztuppLounge#
A képekért hálás köszönet Benyunak!

Ulmus 2010.08.03. 21:14:06

Na nagyon jó buli volt!!! Grat!
Mikor lesz a következő??? ;)

Miki

superzen 2010.08.04. 20:15:08

A következő buli valószínűleg némileg zártkörűbb lesz, de arról is mindenkit értesíteni fogunk, akinek ott a helye!
A nem zártkörű rendezvények pedig - okulva a hajnalban történtekből, és főleg mivel ősszel nem fogjuk tudni fűteni a házat gazdaságosan - a Liget Sörözőbe, illetve annak is a rendezvénytermébe fog áttevődni. Lesz majd techno, minimal, dnb, meg mindenféle tényleg modern elektronikus tánczene (bár ezzel hirdetik a klubot is, szerintem ami ott megy az nem épp modern). Ha elég embert tudunk összeszedni, akkor a későbbiekben nyilván meghívunk majd jobbnál jobb DJ-ket, akikből kapásból tudnék ajánlani egy párat.

csanda garbó 2010.08.05. 19:12:15

meg szeretnénk még egy normális RETRO party-t is, ahol nem a vatizláv megy állandóan. meg szeretnénk INDIE partykat is, meg élőzenét. sok-sok ötlet van az biztos.
süti beállítások módosítása