a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Admin jelenti - Pályázat UPDATE

superzen 2010.08.09. 14:48

 A nyár elején kihirdetett grafikus-pályázat a kevés jelentkező miatt (eddig összesen 4) kitolt határidővel folytatódik, hátha egy pár lelkes, vállalkozó szellemű emberke próbál némi kreativitást ölni a mi kis blogunkba. Ez egyike az egyébként közeljövőben várható interaktivitást serkentő fejlesztéseknek, amely csak a blog színvonalát növelik tovább, és valószínűleg a ti érdeketek is. Részletek beljebb.

 

A logó bármilyen formátumban elkészíthető demóként, ha a befejezést rám bízzátok, de mindenféleképpen előnyös lenne magas felbontású png kiterjesztésben elküldeni a blog email-címére (legjobbhely@gmail.com). A pályázat nyertesének csekély jutalma az lesz, hogy a fejlécben meg fog jelenni a munkája, illetve a későbbiekben tisztázódó bulikon VIP karszalaggal feszíthet. Minden pályázott képre a blog olvasói szavazhatnak, és ez alapján lesz elbírálva. Elég egy ötlet is, ha a kivitelezést rám bízzátok, de a kész munkák valószínűleg többet fognak érni. Úgyhogy már csak néhány alap dolgot szeretnék elmondani:

- A logó logó legyen - egyszerű, megjegyezhető, ötletes és figyelemfelkeltő.
- Lehet kézi rajz is, ez esetben beszkennelt verzióra vagyunk kiváncsiak!
Nem tartalmazhat politikai, kulturális vagy egyéb elfogultságot jelképező szimbólumot(semmi rejtett horikeri, de szivárványszíneket sem szeretnénk).
- Természetesen ne rajzolhatok hátteret neki, csak a logóra vagyunk kiváncsiak!
A pályázat határideje szeptember 1. A rá következő napokban egy poszt formájában ki lesz téve a szavazás, a közönség fog dönteni!

Ceruzára, paintre, photoshopra, illustratorra fel!

 

Címkék: pályázat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr192209664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása