a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

SKINS party, utólag

superzen 2010.08.31. 02:01

Már ostromoltok azzal, hogy hol vannak, a partyfotók, hogy hol, mikor lesz a következő party, vagyis, hogy hogyan tovább, pedig még sem a fülem, sem a szervezetem nem pihente ki a bulit és ami vele járt, és valószínűleg hasonlóképp nyilatkozik a többi szervező is.  Arról nem is beszélve, hogy még annyi időt sem hagytok, hogy nagyon szépen megköszönjük a részvételt mindenkinek, aki dacolva az egyébként blöffölő időjárással, megugattatta a Liget utca összes kutyáját! Ha pedig azt is tudni akarjátok, hogy hol vannak a partyfotók, akkor olvassatok tovább!


A party egyelőre úgy tűnik, hogy egészen jól sikerült, annyira, hogy a leghűségesebb partyface-ek bütykös taxijukban - nagy szerencsénkre - épp elég későn érkeztek ahhoz, hogy mi kibulizzuk magunkat. Így is mehetett volna tovább a páré, ezt a problémát mindig igyekszünk kiküszöbölni - talán egyszer sikerül is, legalábbis őszintén reméljük.

A buliról egyébként egy viszonylag jól vágott videót feltett Bencze Pisti, akinek nagy-nagy hála érte, ezt itt rögtön meg is osztottam, a party eleje látható, Csanda szettje főleg. Partyfotósunk, Benyu  videója is közlésre került fentebb, neki örök hála szintén, csak sajnos állítólag sokszoros sebességben lett rögzítve, ami szerintem annyira nem is probléma, szeretem a Benny Hill Showt is, de ahogy láthatjátok, ügyesen meg is oldotta, trailer lett, tízpontos. Na jó, kilencésfél. Ja, egyébként a partyfotók itt lapulnak, de ha oldalt a Picasa gombra kattintotok, akkor onnan is eléritek (egyébként a mindenkori képeket), ezeket a fotókat is Benyunak köszönjétek. Ha van még képetek a buliról, azt jelezzétek!

Összességében a legnagyobb problémát a ruhatár hiánya jelentette, amit a következő alkalommal már biztosítani fogunk, így nem lesznek eltűnő-megkerülő dolgok, ha ránk bízzátok. Egyébként szeretnék megkérni mindenkit, hogy legközelebb az alábbi dolgokkal ne forduljon hozzánk:
- Ha belépőt kell fizetni, akkor belépőt kell fizetni. Mi is beadtuk azt a 200 forintot, akár hiszitek, akár nem.
- Mindenki vigyázzon a saját értéktárgyaira. Épp elég arra ügyelnünk, hogy az egész buli rendben menjen, nem tudunk még 150 ember értékeire ezen felül odafigyelni.
- Ha zenét akartok kérni, akkor gondoljatok arra, hogy: az adott szett stílusába mennyire illik bele; plusz közöljétek a buli előtti 2-3 napban a választott DJ-vel, hogy szeretnétek majd hallani ezt vagy azt a számot, ezen felül a helyszínen zenekérés nincs.
- Úgy átalában ne gyertek fel a színpadra. Azért a sokszámjegyű összegért, ami titeket szolgált, mi vállaljuk a felelősséget. Ha mindenáron fel szeretnétek jönni, a jegyszedőtől VIP karszalagot kérjetek. Ára 1000 HUF. Köszönjük. Ha mondanivalótok van, keressetek olyan szervezőt, aki nincs a színpadon.

Szerencsére a fent említett példákból nem volt sok, és azokra, akikre igaz is szíves megértésüket kérjük, egyszerűen ez így működik, ezzel mi sem tudunk mit csinálni. A következő buli szeptember harmadik hétvégéjére várható, úgy készüljetek! Aki pedig addig sem hajlandó a fenekén maradni, annak lesz némi meglepetésünk most hétvégén is! Részletek hamarosan!
 

Címkék: underground szórakozás dnb hajdúnánás tánczene nánás liget söröző skins party

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr922260569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása