a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Admin jelenti - Vége van a nyárnak

superzen 2010.09.06. 02:06

Az előző héten elkezdődött a középsuli, lassan beindul az egyetem is, az időjárás pedig nem kímél és hónapokkal előrerohan. Fájó szívvel búcsúzhatunk ettől a nyártól, mely azt hiszem évek óta itthoni bulizásban talán a legtartalmasabb volt. Dolgunk van bőven, nem csak nekünk szerkesztőknek, hanem nektek, olvasóknak is. 


Valamelyik nap buszoztam hazafelé Debrecenből. Mögöttem két nánási leányzó beszélt arról - és nem tudtam nem hallani, de sajnos vagy szerencsére, nem odafigyelni sem, hogy Debrecenben jobban lehet pasizni, mint Nánáson, de azért a Sörbár jó, mert ott mindig van ismerős. Ezután megvitatták, hogy miért jó az átlátszó körömlakk, illetve az is kiderült, hogy sokan a gimnázium befejezése után fodrásznak meg műkörmösnek jelentkeznek. Rádöbbentem: az a cél, amiért ez a blog létrejött eredetileg, még mindig ott lebeg a fejünk fölött, mi mégsem mozdultunk arra 100%-ban. Ez pedig nem más, mint az, hogy a fiatalok értékválsága legalább csillapodjon, ne pedig tovább zuhanjon. Persze ezt elég nagy falat is lenne elsőre megvalósítani, de azért mégis csak keserű a szájíz és sok az átgondolni való.

Ősszel és télen kicsit több időt töltünk otthon, talán a gép előtt. Ebben reménykedve döntöttem úgy, hogy szavazzuk meg, hogyan szeretnénk ezt az időt eltölteni. Nagyon fontos és kiemelt kérés lenne az eddig buliközösség felé a következő sorokban leírt. Legyetek végre tényleg közösség, és hallassátok a hangotokat! Ennek egyik legjobb színtere maga az internet, az alábbi szavazáson pedig a perpillanat megvalósítható közösségépítő lehetőségeket ajánlom fel. Ez is többválasztós szavazás, vagyis jelölheted akár az összeset is.

Milyen formában képzeled el a legjobb hely internetes közösségi életét?
Jó ez úgy ahogy most van!
Kommentelést Indapass nélkül!
Saját fórumot, ahol mindenki vitázhat mindenkivel!
Csetszobát!
Nem akarok neten közösséget építeni!
  
Free polls from Pollhost.com

 

Ezen kívül nagyon fontos természetesen a közösségépítés a való életben is, az elkövetkezendő időszak a bulikon kívül - remélem - erről is fog szólni. Most, hogy elkezdődött a suli, sokkal több lehetőség lesz arra, hogy híre menjen annak, mit is csinálunk, ebben pedig a ti segítségeteket szeretnénk kérni: mondjátok osztálytársaitoknak, hogy hova mentek bulizni, mutogassátok a blogot számtech órán, vagy bármi hasonló, a kreativitásotokra bízzuk. Szeretnénk, ha a következő generációnak az legyen a természetes, ami nekünk a nyáron újdonság volt: hogy a szórakozás nem arról szól, amiről a városközpontban hiszik. Mi magunk komoly fejlesztésekben és tervekben gondolkodunk, ezeket viszont aligha tudjuk megvalósítani anélkül, hogy ti mögöttünk állnátok. 

 Köszönjük mindenkinek a viszonylag jó hangulatú afterpartyn való részvételt, a törzsközönségre úgy tűnik mindig lehet számítani. Köszönjük Bata Sacának és társaságának a végén az öröm-djzést, nektek meg a jó hangulatot! Hamarosan újra!


Címkék: közösség szavazás nyárzárás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr272274288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása