a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Az első nagy Sztupp a Ligetben

superzen 2010.09.24. 18:37

Egyéb elfoglaltságok és időhiány miatt eddig sajnos nem jutott idő a várakozásokon felül jól sikerült buli eredményeit megosztani veletek, épp úgy, mint a partyfotókat.

 

Továbbolvasva mindenre fény derül!

 A bulin szép számmal megjelentünk, néhány meglepetéssel is szolgálhatunk, ami eredetilegnem volt a tervben. Az egyik legfontosabb dolog, amit megemlítenék, hogy Ben Joe egyenesen Budapestről jött el egy meglepi-dnb szettet játszani. Igen, ő volt az a raszta srác a keverőpult mögött, később még hallani fogunk róla és tőle! Vele igyekeztünk kárpótolni azt, hogy az egyik füstgépünket sajnos nem sikerült üzemképes állapotba helyezni, de legközelebb erről is gondoskodunk. A partyfotók ezen a linken fognak frissülni, sajnos mindenki egyből felrakta a saját facebookjára, ahelyett, hogy eljuttatta volna az illetékeshez, hogy egy helyen legyenek a képek - ez ezután reményeim szerint működni fog.

A party igazából a hardosoknak szólt végig: ők fél hét előtt kevéssel tértek nyugovóra, addig Hajdesszal együtt tomboltak. Legközelebb a skinses társaságtól várjuk ugyanezt, mi mindent meg fogunk érte tenni! :)

Eszenyi Arnold csinált egy egész jó kis videót, amit fel is töltött Facebookra. Erről is csak annyit szeretnék mondani: tök jó! Ha legközelebb csináltok, szóljatok előtte, és akkor számítunk rá, egy helyre gyűjtjük, szépen rendszerezzük, hogy évek múlva vissza tudjuk nézni, hogy is indult ez az egész. Íme a videó:

 

Sajnos az after az igen sűrű program miatt halasztódik, de cseppet se bánkódjatok, most már beindul a Művházunk is, ahol kicsit művészibb színvonalra próbáljuk terelni a hangvételt - sajnos ez nem rajtunk múlik, de a közreműködés mindenképp jó irányba mutat.

A jegyárak a közeljövőben minden bizonnyal maradnak, azonban Mikulásra az egész környék számára egy nagy meglepetést szándékozunk átadni - mondjuk azt, hogy Nánáson sosem, de még Debrecenben sem volt nagyon hasonló kezdeményezés elektronikus zene terén, a zenészek meg országunk legagyafúrtabb öreg rókái lesznek. A bulira már Debrecenből és az egész környékről várunk embereket!

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a hangulatot, legközelebb igyekszünk mégjobbat, még nagyobbat!

Címkék: indie hardcore party electro liget industrial breakcore hardtechno sztupp

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr542320786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása