a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Admin jelenti - Átmenet

superzen 2010.06.22. 12:01

Új fejléc, újuló design, rovatok oldaldobozban, miegymás. A blog fejlesztései az elkövetkezendő hetekben esetlegesen zavarhatják a kedves látogatókat, a fellépő kellemetlenségekért előre - az elefántok miatt pedig utólag - is szíves elnézéseteket kérjük.

 

Illetve a hosszú cikkek mostantól a tovább gomb után lesznek olvashatók, amit a jobb alsó sarokban most is megtalálhattok, kattintsatok rá bátran :)

Most azonban - mint már láthatjátok - a blog épp átalakuló designjáról fogok írni, ezt pedig akár máris észrevehetitek. Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől a napok óta beirritáló elefántokért - véletlenül hagytam ott, miközben a css-t szerkesztettem, mostanra azonban kapott egy viszonylag rendes patternt a fejléc - háttérként, ismételve. az egész blog hátterét egyszerű feketére állítottuk, így a fejlécben nincs kétoldalt fehér oldalsáv sem. Ezek egyelőre csekélységek, de jelzik a készülő változást :)

Ami fontos: a "Rovatok" oldaldoboz helye kicsit fentebb került, hogy később jobban tudjuk rendszerezni a dolgokat, ha majd minden héten italakciók meg programajánlók tömkelege fogja ellepni a blogot. Valószínűleg a rovatok elnevezése is módosulni fog némileg - egyelőre arra gondoltam, hogy létrehozok majd egy újabb rovatdobozt, mely megkapja a "Programozó" nevet, és ott lesznek az alábbi témák: kaja, pia, buli - vagy valami hasonló, a címkére kattintva pedig kiadja a hetente frissülő listát - kezdve a legfrissebb, aktuálissal, de természetesen lehet lapozni is.

Címkék: blog design változás átalakulás under construction dogshit dildo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr792100632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása