a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Rendezzük be a Ligetet!

csanda garbó 2010.10.07. 23:14

Egy szórakozóhely nem csak attól lesz jó, hogy mondjuk jó zene szól és jó társaság van - kell hozzá a design, a stílusos berendezés, a kényelmes kanapé, a hangulatos világítás és még sok-sok apró kis hülyeség, amiben testet tud ölteni a helység szelleme. A Liget eddig nélkülözte az olyan jelzőket, mint „otthonos”, „barátságos” vagy „kellemes”, ezen kéne változtatni, de mivel nem magunknak csináljuk a bulikat, szeretnénk bevonni Titeket is a hely belső terének kialakításába. Rendezzük be együtt a saját kis szórakozóhelyünket!

Ha benne vagytok, és szeretnétek részt venni ebben a fantasztikus közösségi élményben, akkor a következő a teendőtök...


 

Nézzetek körbe otthon, a padláson mondjuk, rokonoknál, ismerősöknél, nagymamánál, dédimamánál, keressetek felesleges, porosodó dolgokat:

  • kanapét, fotelt, székeket, kocsiülést
  • kislámpát, nagylámpát, csillárt, karácsonyfaégőket, működő monitorokat, tévéket
  • gyerekkori kacatokat, babákat, retro cuccokat, szobadíszeket, szobrokat, festményeket, fali díszeket

Írjátok meg nekünk, hogy mit találtatok: legjobbhely@gmail.com

(A fotóknak nagyon örülünk!)

Vagy hozhattok olyan dolgokat is, ami szerintetek egy kis fantáziával, kreatív génekkel, és minimális barkácsolással alkalmazható lenne a Ligetben, mint kényelmes ülőalkalmatosság, hangulatos fényforrás, vicces kellék vagy fless díszlet, kiegészítő. A kukává átalakított szék is ezt a fajta leleményességet és találékonyságot akarja tükrözni, és mi szeretjük az efféle hülyeségeket, reméljük, hogy ti is.

A korábban behirdetett újságpapír gyűjtő akció is él még, valójában azzal is dekoratív hiányosságokat akarunk pótolni. Újságok, könyvek, pornó, képregény, tankönyv, ilyesmik érdekelnének minket, ki akarjuk tapétázni a falakat velük, szép ízléses összevisszasággal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr592355182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csanda garbó 2010.10.08. 08:51:22

de, csak példának mutattam, hogy ilyen egy hangulatos szórakozóhely.
süti beállítások módosítása