a legjobb hely

A blog célja a hajdúság vonzáskörzetében - Hajdúnánásra koncentrálva - az éjszakai- és kulturális élet főbb eseményeinek bemutatása. A kommentelés indapass mellett lehetséges, erről bővebben a lentebb található FAQ-ban, mindenki legyen szíves homo sapiens módjára hozzászólni a témákhoz, a kötekedő, másokat becsmérlő bejegyzések törölve lesznek. A politikát - még ha a blog nevéből egyesek erre is következtettek - nem fogjuk tolerálni.

Kontakt/Info

Utolsó kommentek

Gyertek a Ligetbe!

csanda garbó 2010.07.09. 13:39

 

Tanakodtunk nagyokat arról, hogy mit is kéne kezdeni a nánási rockerekkel. Nagy tanácstalanságunkban és csalódottságunkban olyat mondtunk, hogy felesleges Nánással foglalkozni ilyen téren, de már megbántuk, és hogy kiengeszteljünk mindenkit, hamarosan nekilátunk a szervezkedésnek. Most pedig nézzünk szét a Ligetben!


A Ligetre még azt se lehet mondani, hogy „kinn lenne a picsába”. A Magyar utcában lefordulsz a liget utcánál, mész egy kicsit, és balra lesz. Az árak korrektek, csinos a pultos csaj, finom a csapolt is, belül nagyon kényelmes, hangulatos, vannak kanapék, és a szokásos juicebox-repertoár is megtalálható. A WC rendben van, kint is le lehet ülni, nagy a parkoló, főzni is lehet akár. Igazából azért lenne érdemes a Ligettel foglalkozni, mert lehet formálni, alakítgatni, nincs még kialakult légköre, arculata, tele van új lehetőségekkel. Olyan hely, ami csakis a rockereké lehetne.

Koncertezésre is használták már a helyet, még anno Nagy Tibiék a Pulidogs-zal, a dorogi Spank Thru-val váltakozva megpróbálkoztak valami életet hozni ide. Megkérdeztük hát a régi szép időkről Nagy Tibit, a kultikus együttes előemberét: „Én már nem sokra emlékszem, végig hót kíszen voltunk. De azt tudom, hogy sokan eljöttek, a lényeg a buli volt, hogy van dob, basszus, meg egy széttorzított gitár és megy a pogó rá. Az emberek szerették.”.
Kénsavnak is megvan a véleménye a helyről: „…nem tűnik rossz ötletnek, hiszen kint van a város szélén, nem zavar sok embert, a liget gyomoktól burjánzó romjai közel vannak, így azon rockerfajzatok, akik a koncerttől esetleg némi megnyugvást keresnek, egész hangulatos terepet kapnának. De maga a hely szűkös, és borzalmasan forró nyáron – arról nem is beszélve, hogy a kocsma aljvonali felépítése a népet a rombolás irányába ösztönzi.”.



Ha megint sikerül legalább egyszer egy jó bulit csinálni a benti részben, akkor elképzelhető lesz, hogy kinyitják nekünk a csirkeólnak becézett részt is, ami a kocsma mellett van. Egy nagy teremről van szó, ahol rengeteg ember el tudna férni, és a hangszigetelés is jó. A gazdája elvileg lakodalmaknak és kedves polgári eseményeknek szánta volna a létesítményt, ám egy jó ideje nem történt ott semmi sem. Elindultak már a tárgyalások, viszont először be kéne bizonyítanotok, hogy van igény Nánáson egy ilyen helyre. Hamarosan lesz is rá lehetőségetek, figyeljétek a blogot! ;)
 

Ha ismertek együtteseket, akik olcsón lejönnének, és tetszene is a nánásiaknak, akkor léci szólhatok nekünk! Lelkes amatőröket és tűrhető tribute-zenekarokat keresünk (pl. Rammstein, Slipknot, RATM, System of a Down, Guns ’N’ Roses, Iron Maiden). Vagy alapítsatok egyet, mi tudunk segíteni nektek mindenben: próbaterem, koncert, nők, pénz, akármi! E-mail: legjobbhely@gmail.com
 

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbhely.blog.hu/api/trackback/id/tr392140900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindenkisenki 2010.07.10. 15:39:57

Tegnap beszéltem csandával, ha tudok bandát, akik lejönnének, szóljak, és ajánlottam neki egy Tamási székhelyű bandát, akik minden bizonnyal lejönnének, feltudom venni a gitárossal a kapcsolatot, de a többit rátok bíznám, a szervezést plusz egyéb megbeszéléseket.
Elküldte nekem, hogy miket játszanak:

Accept - Metal Heart
Love child
Midnight mover
Princess of the dawn
The King
Balls to the wall
Living after midnight
Screaming for a love bite

Iron Maiden - Halloweed by thy name
The trooper
Flight of Icarus
Saxon - Lionheart

Judas Priest - Breaking the law

Helloween - Iwant out
Tales wasnt no right

Scorpions: The zoo
Big city

És videó a próbájukról, remélem engedi ezt a kódolást a blogmotor:

<object width="320" height="270"><param value="http://static.myvip.com/embed.swf?videoid=2840672&mode=0&needxml=1" name="movie"/><param value="high" name="quality"/><param value="true" name="allowFullScreen"/><param value="always" name="allowScriptAccess"/><embed width="320" height="270" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" quality="high" src="http://static.myvip.com/embed.swf?videoid=2840672&mode=0&needxml=1" allowscriptaccess="always"/></object>

Mindenkisenki 2010.07.10. 15:40:41

Vagy ezt, bocs ha teleszarom a blogot:

[URL=http://myvipvideo.com/videoview.php?videoid=2840672]Iron Maiden the trooper (myVIP videó)[/URL]

<a href="http://myvipvideo.com/videoview.php?videoid=2840672" target="_blank">Iron Maiden the trooper (myVIP videó)</a>

superzen 2010.07.11. 13:05:18

Laci, nem lett volna egyszerűbb belinkelni?
süti beállítások módosítása